Et nyt kapitel

maj 19, 2019rebeccablode

Så blev det som sagt min tur til at flytte hjemmefra, finally. Føler mange på min alder har det sådan lidt enten eller agtig. Jeg havde det uden tvivl rigtig godt hjemme hos min far og papmor, men jeg har været klar til at flytte for mig selv i sååå lang tid. Nærmest lige siden 8.-9. klasse haha. Du kan læse mit indlæg her, om min seriøst trang til at flytte, for den var virkelig blevet slem til sidst.


Ny by og ny bolig

Jeg er flyttet til Aalborg i den fineste lejlighed (læs om den her), og jo, du kan tro der kommer en apartment tour! Ved folk er meget interesseret i, hvordan den ser ud. Men vil gerne have den skal være mere end bare 75% færdig. Mangler noget garderobe og the finishing touches, før jeg føler jeg kan dele den med dig.

Aalborg er jo virkelig i vækst, og der kommer flere og flere unge til. Byen er også noget kun større end Frederikshavn, hvor jeg har boet siden jeg var 7 år. Du kan læse om min riiimelig komplicerede barndom her, hvis du er lidt forvirret haha.

I så fald, er det meget spændende at bo i en ny by. Jeg kender Aalborg tykt og tyndt, da det er så tæt på Frederikshavn, men også fordi min søster Marika og hendes kæreste bor her, min mor bor her og nogle af mine veninder bor herude. Men det er stadig nyt, og jeg er her hver dag nu jo.

Der er så mange flere ting at lave herude, og man bor tættere på alt.


Nyt job

Da det hele kom så pludseligt med at flytte, var planen faktisk bare at blive ved med at arbejde i Frederikshavn. Men en dag satte jeg mig ned, og søgte bare til så mange steder som muligt i Aalborg. Mit eneste krav var bare at det ikke skulle være tjener. Det er jeg simpelthen done med. Men jeg var simpelthen så heldig, at få job i Magasin, hvor jeg står i Tommy Hilfiger og Calvin Klein afdelingen. (Du kan læse om hvordan jeg fik det her).

Så nu har jeg faktisk ingenting tilbage i Frederikshavn (selvfølgelig udover min familie og veninder), som binder mig dertil. Jeg havde jo regnet med, jeg skulle ligge og pendle hver og hveranden dag. Det er heldigvis ikke tilfældet nu.

Nye venner

Når man flytter til en ny by, er det faktisk lidt grænseoverskridende, for man kender jo ikke rigtig nogle. Det var naturligvis i mine tanker, og derfor ville jeg også rigtig gerne have et job, da studiet (hvis jeg kommer ind) selvfølgelig først starter op til september. Det er altså lidt lang tid at gå rundt som “venindeløs” i sin nye by haha. Så dét at jeg har fået nyt job gør, at jeg møder nogle nye mennesker, og forhåbentligt kan skabe et godt bånd til dem. So far so good må jeg sige, de er så søde allesammen.

Selvstændig og ansvarsfuld

Jeg synes altid jeg har været meget selvstændig, men intet slår altså når man står og bor alene. Du skal få økonomien til at hænge sammen, du skal sørge for at få morgenmad, frokost og aftensmad hver dag. Du skal rydde op, gøre rent, rede seng og vaske tøj. Der medfølger simpelthen så meget ansvar når man flytter hjemmefra, som man slet ikke tænker over. Men det gør dig bare til et stærkere menneske, og det er pisse fedt at afprøve og skabe sine egne rutiner.


Alt i alt er det så godt for mig det her. No offence mod Frederikshavn, tværtimod, for det er en hyggelig og dejlig by – men jeg trængte til fornyelse med alting. Så det bliver så godt, og jeg er allerede så glad for at være herude.


Husk at følge med på min Facebookside //HowToLifestyle// og Instagram //Rebeccablode// for, at blive opdateret hver gang der kommer et nyt indlæg op! Husk også at abonner i højre side med din email-adresse. 

God aften!

Vi ses til næste gang ♡

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tidligere indlæg

Aftensmad til 3 dage

maj 17, 2019

Næste indlæg

Verdens bedste tundeller

maj 23, 2019