JEG HAR FÅET LEJLIGHED

marts 29, 2019rebeccablode

Uuuha long time no see, og der er sket SÅ meget her på det sidste! Det aller største er, at jeg har skrevet under på en lejekontrakt til den fineste og hyggeligste lejlighed, i hjertet af Aalborg.

How it started

Det var ikke meningen at jeg allerede skulle flytte, især når jeg nu ikke ved om jeg kommer ind på studiet jeg har søgt ind på, men lad os nu krydse for det 🤞🏼 Men det hele startede altså med at en af mine søde veninder selv var i gang med at kigge på lejlighed i Aalborg, og er så ude og se på den her. Hun finder så et endnu bedre tilbud, som hun bare ikke kunne sige nej til. Celine her skriver så til mig, at jeg skal tage ud og se på den første hun havde kigget på. Jeg tog ud og kiggede på den, og jeg var ikke langsom om at beslutte mig. Jeg kunne simpelthen ikke sige nej. Prisen er så mega god ift beliggenheden, plus der medfølger altså vaskemaskine, opvaskemaskine OG kæmpe fryser. Dét er altså sjældent at finde!

Hvornår ??

Jeg flytter ind d. 1 maj, og jeg glæder mig som et lille barn. Det er faktisk først nu det er gået op for mig, at det kun er om én måned. Jeg har haft så meget at se til i den her måned, at jeg kun lige fik set den, skrevet under og var til møde med min bankmand. Ellers har jeg stort set ikke haft tid eller overskud til, at tænke mere på lejligheden. Men NU kommer det. Jeg er begyndt at kigge på møbler, men synes det er så grænseoverskridende at købe dem haha. Det er vist meget tydeligt det er første gang jeg skal flytte.

Lidt om lejligheden

Det hele bliver bare så spændende. Lejligheden ligger på 3. sal, har skrå vægge, loftbjælker, ovenlys, en hems og et kæmpe åbent køkken. Amen jeg kunne blive ved. Vigtigst af alt, er den LYS. Der kommer så meget naturligt lys ind i den, og det er så vigtigt og levende for en lille lejlighed synes jeg.

Jeg glæder mig så meget til at begynde at indrette den, så er jeg jo i mit es. Og I skal selvfølgelig med på rejsen. Det bliver SÅ godt, glæd Jer!


Husk at følge med på min Facebookside //HowToLifestyle// og Instagram //Rebeccablode// for, at blive opdateret hver gang der kommer et nyt indlæg op! Husk også at abonner i højre side med din email-adresse. 

Vi ses til næste gang ♡

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tidligere indlæg

iDeal of Sweden // Buy one, get one

marts 22, 2019

Næste indlæg

DE BEDSTE SERIER PÅ NETFLIX LIGE NU

april 1, 2019