JEG HAR FÅET NYT ARBEJDE

maj 14, 2019rebeccablode

Iiih så mange dejlige nye ting der sker for tiden. Udover de to fartbøder, klip i kørekortet OG en parkeringsbøde selvfølgelig. Men jeg har simpelthen fået nyt arbejde, og jeg er så spændt på det!

Helt nyt arbejdsområde

Jeg skal være salgsassistent i Tommy Hilfiger og Calvin Klein afdelingen i Magasin i Aalborg. I al den tid jeg har arbejdet, har jeg været i Føtex’ bager, Jem & Fix og været tjener på forskellige restauranter. Alle som er over 18, især med sabbatår, ved hvor svært det kan være at finde job, som IKKE er tjenerarbejde eller nattearbejde på en tank. Jeg skulle altså bare prøve noget nyt, og havde virkelig ikke lyst til at være tjener mere. Jeg brød mig ikke om de hårde og alt for lange og løse vagter. Jeg har skrevet et indlæg om, hvordan det er at være tjener. Læs det her. Overordnet set var jeg super glad for det, og jeg havde nok vildt skønne kollegaer på begge restauranter. Men det var bare ikke nok.

Søgte mod Aalborg

Nu jeg alligevel skulle flytte til Aalborg, ville det være for dumt at blive ved med at arbejde i Frederikshavn. Både tidsmæssigt, økonomisk og ja, jeg ville ikke møde nye i Aalborg så. Derfor tog jeg beslutningen, og begyndte at søge løs. Jeg hørte tilbage fra mange, men igen var det hovedsageligt restauranter eller sandwichbarer. Lige indtil jeg blev kontaktet af Tommy Hilfiger afdelingen i Magasin. Aldrig nogensinde før er jeg blevet så excited for en jobsamtale, men samtidig nervøs. Aldrig nogensinde. Men det var bare fordi, at jeg SÅ gerne ville have det.

Troede ikke jeg ville få det

Jeg var faktisk ret sikker på, at jeg ikke ville få det. Især nu jeg ikke har erfaring indenfor tøjsalg. Udover det gik jobsamtalen vildt godt, men man ved jo aldrig om nogle andre gør det ENDNU bedre, end en selv.

Dagen kom, hvor de sagde de ville ringe og klokken sneg sig virkelig hed ad eftermiddagen. Jeg gik og kørte mig selv op, fordi jeg tænkte, at den person der nu havde fået jobbet, ville blive ringet op så snart de havde åbnet butikken. Jeg tror måske jeg blev ringet op ved en 14 tiden, for at få af vide, at det var mig der havde fået jobbet. Jeg blev så latterligt glad, men det var bare så vigtigt for mig, at jeg ikke skulle være tjener igen haha.

På udebane

Udover det, så er jeg generelt bare mega vild med Tommy Hilfiger, så at få lov til at arbejde i den afdeling i Magasin, er bare så fedt. Jeg begynder der i næste uge, og ser så meget frem til, at afprøve noget helt nyt, jeg forhåbentligt er god til, men også bliver glad for.


Husk at følge med på min Facebookside //HowToLifestyle// og Instagram //Rebeccablode// for, at blive opdateret hver gang der kommer et nyt indlæg op! Husk også at abonner i højre side med din email-adresse. 

Vi ses til næste gang ♡

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tidligere indlæg

Madplan for 4 aftener

maj 8, 2019

Næste indlæg

Aftensmad til 3 dage

maj 17, 2019