MIN INDFLYTNINGSFEST

juni 10, 2019rebeccablode

Nu er jeg jo som sagt er flyttet i lejlighed, og skulle naturligvis også holde en indflytningsfest for mine veninder. Det gjorde jeg, og det var så sjovt og hyggeligt. Derfor bliver jeg jo nødt til at dele aftenen med Jer.


Maden

Jeg blev egentlig ret hurtig enig med mig selv om, at jeg ikke ville stå i køkkenet og stresse hele dagen, derfor ville pizza være den ideelle aftensmadsløsning. Det blev dog ændret i absolut sidste øjeblik haha. Det endte med vi kun ville blive fire til maden, og så ville der komme nogle senere. Derfor tog jeg den beslutning, at købe mad udefra. Det ville være liiidt dyrere, men ikke meget faktisk. Det ville spare mig en hel masse tid og energi, og det betød, at jeg slet ikke var stresset i løbet af dagen.

Maden blev nogle forskellige pastaretter, og de andre piger var ganske tilfredse! Det smagte virkelig også bare godt!

Drikkelsen

Nu hvor jeg ikke havde lagt så meget krudt og energi i aftensmaden, gjorde jeg det så til gengæld med drikkelsen.

Jeg lavede vand med is, agurk, lime og citron i en stor dispenser. Så lavede jeg vodka, passoa, is og tranebærjuice i en kande. Gin hass i en dispenser og “desserten” i en glas bowle. Den bestod af vodka, prosecco, sprite, pink lemonade, is, citronskiver og hindbærsorbet. Den var sååå god, årh – det er helt klart ikke sidste gang jeg laver det! Velkomstdrinken var liiiidt anderledes, det var bare små champagneflasker i guld. Det var så fint, og fik masser af opmærksomhed haha. Den sidste ting, som måske også passede lidt mere til dessertsiden, var kinderægshotsene. Hvis ikke du har prøvet at smage eller lave dem, skal du helt klart det. Det er virkelig nemt, og det smager som slik! Det er bare cocio, likør 43 og is i en shaker, og shake det godt. Mums! Jo, selvfølgelig var der også vin. Ingen tøseaften uden vin! Vi kørte både rose, hvid og rød haha. No less.


Det var faktisk de eneste billeder der blev taget. Men det betyder vel bare vi hyggede os så meget, at vi glemte alt om billeder. Videoer blev der dog taget en del af. Især sidst på aftenen, da alkoholen virkelig klikkede ind haha.


Aftenens forløb

Pigerne kom 17.30, og så spiste vi kl. 18. Vi spiste faktisk i laaang tid, men sådan går det, når man sidder 4 piger og knævrer mere end der egentlig bliver spist haha. Ej det var så hyggeligt, og vi snakkede vitterligt om alt mellem himmel og jord.

Jeg ved ikke hvornår de andre piger kom, men pludselig gik aftenen bare stærkt. Vi snakkede, sang, hyggede og spillede flip cup. Og til sidst smuttede vi i byen, den var nok tæt på 1 der, så det blev også lidt sent. Vi var der faktisk ikke i andet end 1 time. Så blev vi trætte og hentede mad og gik hjem i seng. Men det var en mega dejlig og sjov aften.

Jeg ved ikke med dig, men jeg føler jo ældre jeg er blevet, synes jeg det er sååå sjovt og hyggeligt til selve privatfesten, men så snart man tager i byen. Bum, så bliver det lidt øv og kedeligt. Man bliver træt og man vil ikke det samme som de 7 andre piger, og derfor ender man altid med at splitte sig op. Det var lige et sidespring haha, men jeg synes bare tit det sjove ved en fest, går lidt itu når man smutter videre i byen. Det er måske bare mig haha.


Husk at følge med på min Facebookside //HowToLifestyle// og Instagram //Rebeccablode// for, at blive opdateret hver gang der kommer et nyt indlæg op! Husk også at abonner i højre side med din email-adresse. 

Vi ses til næste gang ♡

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tidligere indlæg

Lækre rabatter på Campadre.dk

juni 2, 2019

Næste indlæg

Dessertbowle med vodka og hindbærsorbet

juni 17, 2019