Trang til at flytte hjemmefra?

februar 19, 2019rebeccablode

Man når en vis alder, hvor man pludselig synes ens forældre gør alting forkert. De laver det forkerte mad, de spørger ind til dig på forkerte tidspunkter, de behandler dig som et barn på nogle punkter og på andre punkter, er det som om du allerede er flyttet hjemmefra for dem. Man har også åndssvage diskussioner hele tiden. Hvis dette lyder bekendt, så læs endelig med.

Jeg har vitterligt gerne ville flytte hjemmefra siden jeg gik i 8 klasse. Haha no kidding. Mest af alt fordi jeg er så selvstændig og jeg bedst kan bedst lide at gøre ting på min egen måde. Jeg elsker derimod også bare at være for mig selv, jeg slapper af på en måde, jeg ikke kan hvis der er andre i huset. Dérfor har jeg gerne ville flytte hjemmefra i så lang tid.

Men NU er jeg altså nået en alder, hvor det bare er fordi jeg ikke føler jeg skal bo hjemme hos min far og hans kæreste mere. Jeg vil have mit eget, jeg vil rent faktisk gerne føle mig som en voksen og starte mit eget liv. For det føler jeg ikke, at jeg kan på samme måde ved, at bo hjemme.


Hvornår ved jeg, at jeg er klar til at flytte hjemmefra?

Du ved det når du begynder at opleve de ting som jeg nævnte i starten. Altså skændes du tit med dine forældre over latterlige ting? Er du træt af deres måde at håndtere hverdagen på? Er du træt af den mad de laver? Det er altså ikke fordi du er på tværs, det er fordi I alle sammen er nået et punkt, hvor både dig og dine forældre, er klar til at du skal flyve fra reden.

Hvordan skal jeg sige til mine forældre jeg gerne vil flytte hjemmefra?

Det er jo et kæmpe stort skridt for Jer alle. I har altid boet sammen, lavet ting sammen, spist aftensmad sammen osv osv. Men I ved også alle sammen godt, at denne dag vil komme før eller siden. Så hvis du ved at du snart vil flytte hjemmefra, så begynd at nævne hints omkring det. Såsom at du ønsker dig flytte-hjemmefra-ting, at du skal til at spare lidt sammen til når du skal flytte hjemmefra og at du evt har skrevet dig op på ventelister til forskellige lejligheder/studieboliger. Så kommer det ikke lige så meget bag på dine forældre, den dag du rent faktisk kommer og siger at du flytter den og den dato. Grundet du er kommet med de hints her og der, har de vænnet sig til tanken om, at du skal flytte hjemmefra og at det nok er indenfor den nærmeste fremtid.

Hvordan får jeg råd til at flytte hjemmefra?

Som du nok kan regne ud, er det sindssygt dyrt at flytte hjemmefra. Fordi, du har jo ingenting. Ingen møbler, næsten intet service og højst sandsynligt ingen pynteting. Der kommer også regninger, så er der tv/internet, el, vand og varme og huslejen. En god idé er, at lave et budget. Få enten dine forældre, søskende eller nogle venner til at hjælpe dig, som har styr på det og som evt har gået igennem det selv. Lav en flyt hjemmefra opsparing, som du kan sætte penge over på. Jeg overførste fx altid mit SU beløb over på sådan en opsparing. Derudover er det altså bare en rigtig god idé, at ønske sig flyttehjemmefra ting, og gerne i en tidlig alder. Du kan jo bare ønske dig én ting ad gangen. Før du ved det, har du rigtig mange ting, og så skal du i hvert fald ikke bruge penge på dét, når du skal flytte.


Det var lige mine bedste tips jeg kan give, for nu er jeg jo heller ikke selv flyttet hjemmefra endnu. Men du kan altid snakke med nogle du kender, som er flyttet hjemmefra, gerne indenfor de senere par år. De har nok nogle god råd, de kan smide ud af ærmet til dig.

Husk at følge med på min Facebookside //HowToLifestyle// og Instagram //Rebeccablode// for, at blive opdateret hver gang der kommer et nyt indlæg op! Husk også at abonner i højre side med din email-adresse. 

Vi ses til næste gang ♡

Comments (1)

  • Et nyt kapitel – How To Lifestyle

    maj 19, 2019 at 19:27

    […] til at flytte for mig selv i sååå lang tid. Nærmest lige siden 8.-9. klasse haha. Du kan læse mit indlæg her, om min seriøst trang til at flytte, for den var virkelig blevet slem til […]

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tidligere indlæg

Assumptions about me/ who knows me better

februar 17, 2019

Næste indlæg

Hvordan du holder dit hår sundt

februar 24, 2019